Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/userdata/web/kiralyfa.hu/website/www/1kiralyfa/configuration.php:1) in /var/userdata/web/kiralyfa.hu/website/www/1kiralyfa/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/userdata/web/kiralyfa.hu/website/www/1kiralyfa/configuration.php:1) in /var/userdata/web/kiralyfa.hu/website/www/1kiralyfa/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/userdata/web/kiralyfa.hu/website/www/1kiralyfa/configuration.php:1) in /var/userdata/web/kiralyfa.hu/website/www/1kiralyfa/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Cégünkről
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Látogató számláló
370145 látogató

A KIRÁLYFA KFT. BEMUTATÁSA


A társaság tulajdonosa Király István, 1980-ban kezdett kisipari vállalkozásba, amely azóta folyamatosan és dinamikusan növekszik. A tevékenység ajtók és ablakok gyártásával, valamint a régebbiek javításával kezdődött.
A '80- as évek közepén, amikor a családi házak építése jelentősen megnövekedtet, egyre nagyobb lett az igény új egyedi asztalosmunkák elvégzésére, amiben az akkori vállalkozás már tevékenyen részt vett. 1985-ben profilbővítés következett be, amelynek során nem csak nagy szövetkezeteknél kapott munkát, hanem külföldön is.

A kisipari vállalkozás a '90-es évek elején alakult át egyéni vállalkozássá, majd 1996 decemberére megteremtődött a lehetőség arra, hogy a vállalkozás Kft-vé alakuljon, hiszen a felhalmozódott szakmai tapasztalat és az anyagi erőforrás is rendelkezésre álltak mindehhez.

1996. december 20-án megalakult a „Király" Faipari, Gyártó, Kereskedelmi, Szolgáltató Kft, amely 2003. július 30-i hatállyal módosította társasági szerződését, melyben a vállalkozás új neve KIRÁLYFA Faipari, Gyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság lett.

A vállalkozás fő tevékenysége a kültéri és beltéri nyílászárók gyártása, egyedi konyhabútorok, és irodai bútorok készítése. Utóbbi termékek a vállalkozás bútorrészlegében készülnek, amihez saját bútorlap-szabászat is kapcsolódik. Mindezek mellett a vállalkozás kiskereskedelmi tevékenységet folytat saját barkács szakáruházukban.

A KIRÁLYFA Kft. által gyártott termékek alkalmasak családi házak, intézmények, középületek, iskolák és irodaépületek nyílászáróinak egyaránt. A vállalkozás referenciái közé tartoznak különböző Polgármesteri Hivatalok, irodaházak, bevásárlóközpontok és templomok-egyházi épületek is.

A termékértékesítés rendkívül széles spektrumon folyik, ugyanis a legkisebb fogyasztóktól a legkülönlegesebb egyedi igények kielégítéséig terjed a skála egészen a legnagyobb megrendelőig.

A KIRÁLYFA Kft. székhelye Cegléden, a Várkonyi István utca 41 szám alatt van. A cégnél 2003. decemberben 28 fő állandó alkalmazott dolgozott. Az üzletpolitikánk tejesítéséhez rendelkezünk megfelelő modern gépekkel és képzett szakemberekkel.

 

 
Hirdetés
Hirdetés
Belépés